Gott nytt år!

Nu har det gått ännu ett år av bokrecensioner! Förra året hann jag med 47 böcker, det blev fler i år med 48 st. Här hittar du förra årets lista på alla böcker!

Jag tänkte göra samma lista i år, indelad på månad. Men också, per betyg! Kanske hittar du några favoriter bland de med högt betyg? Recensionerna du hittar nedan kan vara äldre än 1 januari 2011, men inte hela 2010 eftersom jag inte satte betyg i början. Och om ni inte gillar mina bokrecensioner så har de åtminstone en praktiskt nytta! Mamma kunde kolla om jag hade en bok som jag sedan fick i julklapp! Smart av henne! =)

Indelad i betyg

 

         

1 av 5

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

3 st 2 st 26 st 20 st 8 st

 

Recensioner 2011

 

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December

Comments are closed.