Klicka på bilden för att komma till Bokus!

Jag gillar irländska chiclitförfattare! Det är något visst med det, kanske en kombo av deras nyvunna rikedom (fram till för något år sedan) och den katolska kyskheten? Vad vet jag. Inte han! av Sheila O’Flanagan är inget undantag, den är riktig rolig.

Andie och Jin är två systrar i Dublin, väldigt olika men för alltid sammankopplade av kärleken till deras mamma. Mamman, Cora, förlorade sitt livs kärlek året innan och har sedan dess inte varit sig själv. Jin och hennes rike upptagne man bestämmer sig för att skicka iväg henne på en kryssning i Karibien. De hade dock inte räknat med resultatet, att Cora skulle komma hem med en ung man i samma ålder som de själva!

Resten av boken handlar i princip om hur de försöker stoppa mammans förhållande, samtidigt som deras egna går åt skogen. Jin längtar mer och mer efter barn och Andie är insyltad i ett triangelförhållande med en gift man.

Rolig och en bok som berör, men det var lite oväntat att det liksom inte löste sig mot slutet! Men den var kul, läs den om du kommer över den.

Betyg: 3 av 5 | Genre: Chiclit | ISBN: 9789185625536 | Sidor: 474

Andie och Jin. Två systrar. Så olika men ändå så lika.

Det är få som tror att Andie och Jin verkligen är syskon. Allra minst de själva. Tillsammans med Kevin, den stora affärsmannen, lever Jin sitt jetset- liv och kan inte förstå hur Andie kan leva ett så vanligt och trist liv som lärare. Utan man dessutom…

Men när Cora, deras mamma, kommer tillbaka från en kryssning i Västindien med en ung man vid sin sida, förenas systrarna omedelbart. Vem är snyggingen? Och vad gör han med deras mor?!

Cora har varit änka i över ett år och det enda hon vill nu är att ha roligt. För första gången på länge känner hon sig älskad och har därför svårt att ta döttrarnas oro på allvar. Men kanske är det precis vad hon borde göra?