18 juli, 2024

LA Girls – Hooked

Jag kan ju lika gärna visa er Hooked, och Hypnotic så fort som möjligt!

LA Girl – Hooked alltså, från deras Color Addict-serie. Fick en fråga igår om dessa finns att köpa nånstans, tyvärr inte. Hittade en flaska på eBay men inte hela kollektionen eller på någon annan sida. De är ju några år gamla. Jag köpte kanske hälften från USA, några har jag köpt begagande och andra har jag fått i present.

Hooked är iaf blå och tyvärr är konstrasten mellan den blå färgen och guldet lite för ljus. Guldet syns dåligt i detta som ni ser. Men det är en fin nyans som jag absolut tilltalas av.

2 lager, bra torktid och pensel.

Tjusigt va?

___

Här kan du se övriga lack i den här kollektionen:

DeliriousDisorder, Emotion, Escape, Euphoria, Extreme, Habit, Idol, Indulge, Intoxicate, Junkie, ObsessSensation och Urge.