19 juni, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Hallå!

Hoppas ni haft en bra dag? Jag har varit i Linköping idag och fått behandling, sista av Pakliktaxel. Nästa vecka byter jag till ”the red devil”, aka Epirubicin som svenska läkemedelsbolaget döpt det till. Och Cyklofosfamid (tror jag det hette). Innan dess ska jag göra ultraljud på hjärtat igen och även magnetröntgen av brösten. Och apropå ultraljud, i måndags tillbringade jag dagen på akuten på Vrinnevisjukhuset. Det visar sig att jag har fått en djup ventrombos – dvs en blodpropp – i venen i benet. Skojigt men absolut inte ovanligt eller nåt problem. Jag kommer nu få blodförtunnande medel i 12 veckor, spruta i magen varje dag. Det blir säkert bra, bara jag slipper smärtan så är jag nöjd!

Jag är inte sjukare än andra cancerpatienter, jag har nog bara lite otur som har en liten som drar hem smittor åt mig. Jag vill inte sova i Nadines säng för att undvika det, det är liksom bara att stå ut.

Nåja, dags att besöka er! :D

Deltagare Grön Onsdag

  • Ingegerd var morgonpiggast idag och deltar med en av de vackra lacken från Depends Across the Universe! Mäktigt vackert!
  • Lottsky visar ett ljust, isigt lack från H&M. Anar lite grönt men oavsett vilket är det väldigt läckert. Vitt är snyggt på naglarna!
  • Anna deltar med gnistrigt glitter från Dreamland Lacquer! Så himla snyggt, passar bra såhär när vi närmar oss advent.
  • Linda visar upp en klassiker från Ninja Polish! Jag minns inte att det var blått också, men så läckert ovanpå svart!
  • Kerstin visar också Depends AtU. Alltså, jag har dessa en vecka i taget just nu, därför dröjer bilder. De är så vackra!!
  • Sminkan deltar med en mejk, med klassiska mineralskuggor från förr. Hon är ju alltid så väldigt vacker, Ann-Sofie!
  • Nageldraken visar ett termolack från Bow Polish Mutation. Så otroligt fint! Gillar termolack :)