lagirl-indulge-1

Som bekant samlar jag på hela Color Addict-kollektionen från LA Girl, jag har 12 st av 16 tror jag det är. Förhoppningsvis får jag resten i något bytespaket framöver =) De står i en liten låda på mitt skrivbord och skiner.

Idag vill jag visa er oranga Indulge! Det speciella med dessa lack är den gyllene glöden, det guldskimmer, som alla har. Beroende på basfärg syns ju detta skimmer olika mycket, i detta ljusorangeröda blir det en glöd. Otroligt vackert! Jag som normalt inte gillar rött eller orange på naglarna hade detta hela förra veckan på naglarna. Sedan är den ju inte orange i sin rätta betydelse, den är mer tomatröd. Framöver kommer jag visa er Emotion som är orange på riktigt.

Lättlackat som alla LA Girl-lack, bra pensel och underbar formula. Här har jag två lager, ovanpå ett annat lack jag hade innan det. Snabb torktid och enkelt att få snyggt och jämnt. Bilderna är tagna i direkt solljus för att visa glöden men det gör färgen lite urvattnad, men sista bilden är mer i vanligt dagsljus och visar färgen korrekt.

Här hittar du alla lack i Color Addict serien, är du själv sugen på dessa finns de att få tag på för typ $2. Bargain och värda så mycket mer!

lagirl-indulge-2lagirl-indulge-3lagirl-indulge-4lagirl-indulge-5lagirl-indulge-6

 

  1. Majgawd så vackert! *vill ha vill ha vill ha*
    Jag lackade med Electric Coral från L.A. Girl nyss (mitt SV torkar as we speak) och oj vilken kombination dessa två lack blivit! Nu vill jag bara klicka hem fler lack från, dett för mig, nya märke :)

Comments are closed.