lagirl-sensation-1

Sådärja, söndag och en möjlighet att visa vackra LA Girlslack igen! Color Addict-serien som sagt, jäklar i havet vad jag måste ha dem alla!

Detta är söta tuggummirosa Sensation. En riktigt fin rosa nyans som tom jag gillar, inte för mesig och inte för mörk. Påminner om Deborah Lippmanns Sweet Dreams och Zoya Kimber. Mycket lättlackat som alla LA Girls verkar vara, ganska smal pensel med en formula som är lätt att hantera. Ni ser ju att jag har fått till snygga kanter.

Guldskimret kanske inte syns så väldigt bra på bilderna, men det syns väldigt bra på naglarna. Det ger ett djup och en glöd till naglarna som jag verkligen gillar. Älskar!

Det var förresten på Cherry Culture jag beställde dessa. $2 styck, men frakten var på $15 eller nåt sånt så lite dyr. Men det gick relativt fort och packmaterialet de kom i älskar katterna! Värt bara därför! ;-)

lagirl-sensation-2lagirl-sensation-3lagirl-sensation-4

 

Comments are closed.