lagirl-extreme-1

Blå måndag! Måndagar är generellt sett väldigt blå dagar, är riktigt trött idag och känner mig lite förkyld. Får se om det blir bättre framåt dagen så jag kan gå till gymmet. Men bekymra dig inte för mig, besök Mrs Data istället!

Jag har under januari försökt byta till mig fler lack från LA Girls Color Addict-serien. Jag började med Idol och blev head over heels på det underbara guldskimret. Jag har  4 till från serien som jag kommer visa vartefter. Även detta jag har idag är från den serien och är lika magiskt vackert det. Namnet är Extreme, vilket kanske är lite missvisande på detta mesblå lack. Dock är det Extremt Snyggt, det kan vi säga!

Nyansen är alltså ljusblå, lavendelblå eller uttvättat jeansblå. Sedan är det alltså guldskimmer i det som syns väldigt väl – förutom kanske just på mina bilder. Därför blev det ganska få bilder idag, men ni får en bonus i form av en instagrambild som blev bra. Det kanske inte syns som typ glitter gör, men ger hela tiden en subtil guldreflex som är så himla fin.

Jösses jag älskar dessa lack från LA Girls! Har du något av dem du vill byta – hör av dig! Just ja, två lager, inga problem med formulan och torkade snabbt =)

lagirl-extreme-2lagirl-extreme-4lagirl-extreme-3

Det här är inlägg 6 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

Comments are closed.