lagirl-euphoria-1

Dag två av United in Pink. Måste erkänna att jag med mitt mycket begränsade umgänge inte känner någon som fått bröstcancer, två släktingar har haft knölar men åtminstone den ena hade inte cancer utan något annat. Skönt iofs att bröstcancer inte finns i släkten, är alltid lite nervös när mamma varit på mammografi men hittills har det gått bra.

Men det betyder ju inte att jag inte bryr mig, cancer är cancer och ska bekämpas! Så donera gärna till bröstcancerfonden så vi någon gång får stopp på det!

Idag är det dags för ännu ett lack från LA Girls Color Addict, LA Girl – Euphoria. En fin rosa nyans med guldskimmer, men det vallade sig lite konstigt så inte helt nöjd med hur det ser ut på bilderna. Får tunna det till nästa gång så kanske det blir bättre resultat. Färgen är fin men egentligen lite för mesig för mig, guldskimret räddar det tycker jag.

Här är det två lager, lätt att få snygga kanter men som sagt – synd att det vallade sig.

Vad tycker du om detta?

lagirl-euphoria-2lagirl-euphoria-3lagirl-euphoria-4lagirl-euphoria-5lagirl-euphoria-6


Comments are closed.