lagirl-junkie-1

Tisdag och jag tror inte jag sovit något i natt. Nåja, lite kanske men inte så där gött som jag vill… Så lite seg att komma igång här!

Dags att visa ännu ett underbart lack från LA Girl Color Addict åtminstone. Detta är Junkie, en rödlila nyans. Den är inte rosa och inte lila, men något där emellan och med det underbara guldskimret förstås. Jag tycker nyansen påminner lite om när man doppar fingrarna i blåbär typ… Här är det två lager, perfekt pensel och perfekt applikation. Förresten, jag har börjat städa min manikyr! Oftast vill jag inte göra det för att visa er hur bra eller dålig appliceringen var. Men denna gång gjorde jag det, en concealerpensel doppad i lite remover. Gillar verkligen resultatet!

Jag gillar verkligen LA Girl och Color Addict-serien är verkligen helt underbar!

Tack för era kommentarer igår angående Nailmail! Det värmer att ni ändå uttrycker att ni kommer sakna tjänsten och är nöjda med mig. Tack! Kan jag skriva det på min cv? ;-)

Nåja, vad tycker du om det här lacket? Känns rätt passande med en lite mörkare nyans nu när vi närmar oss hösten. Eller hur?

lagirl-junkie-4lagirl-junkie-3lagirl-junkie-2lagirl-junkie-5

 1. Städar never ever mina manikyrer och undrade ett tag lite hur _alla_ andra kunde få lacket så perfekt kring nagelbanden. Nu vet jag att städning är knepet, för snyggt blev det!
  Annars tycker jag om när man ser hur det blir när man bara målat, det ska ju helst funka då med

 2. Jag städar om det blir kladd. Bara för att jag är pedantisk när et gäller naglarna. Det är nog det enda jag är pedantisk med. :D

  Jag måste ha alla dessa lacken. De känns så härliga och ibland tröttnar jag på alla indieglitterlack. Såna är lack kan jag dock inte tröttna på. Så fort jag får hem de som jag hittills beställt måste jag beställa fler.

  • @Pamsan, Vilket ju inte blir så ofta om man målar försiktigt, eller hur? 98% av gångerna städar jag inte och det behövs inte heller.

   Vad roligt att du gillar dessa! Dina bilder kommer bli magiska!

 3. Jag igen. Jag fick paketet från Cherry Culture idag och detta hade jag tydligen beställt. Alla är hur fina som helst och jag längtar tills jag har alla i min samling. :)

Comments are closed.