lagirl-escape-1

Jag har äntligen alla lack från LA Girls Color Addict serie! 16 underbara lack som alla står och väntar på mig nu, tjoho!!

Ett av de jag fick senast från Malin var laxrosa Escape. Ett väldigt sött rosa lack som jag aldrig hade haft på mig annars, men med det underbara guldskimret i det blev det ursnyggt. Det fick sitta på några dagar, så det är ju ett bra betyg! Väldigt somrig färg, inte sant? Väldigt diskret men samtidigt fin på solbrända händer.

LA Girl har en jättebra formula, riktigt riktigt vass! Enkla att måla med, lätthanterlig formula och pensel och täcker på två lager. Denna var något tjock men inte så den var svår att hantera.

Jag älskar mina LA Girl! Du hittar dem på Cherry Culture för $2, otroligt prisvärt! Alla 16 alltså för 206 kr ($32) och lite frakt på det. KÖP!

Visst är det fint?

lagirl-escape-2lagirl-escape-3lagirl-escape-4lagirl-escape-5

  1. Så där ja! Nu har jag äntligen klickat hem fem av de här lacken. Ända sedan du har börjat tipsa om dessa har de legat högt på önskelistan. :D

Comments are closed.