lagirl-delirious-1

Det är onsdag igen! Grön Onsdag till och med och det är ju min alldeles egna temadag som jag är så glad över att ni deltar i! Du vet väl att du kan hitta gamla inlägg under taggen Grön Onsdag här? Då kan du hitta gamla länklistor och manikyrer.

Om du är med idag är jag tacksam om du skriver en kommentar i detta inlägg! Detta oavsett om du är med via din blogg, på twitter eller Instagram. =)

Idag vill jag visa er ett lack som är i det där trixiga mellanläget mellan blått och grönt – turkost alltså men turkos finns ju också i massor med nyanser. Detta är underbara vackra LA Girl – Color Addict-serien och färgen heter Delirious. Det är en så himla magisk färg, i mitt tycke mer grön än blå och med det underbara guldskimret som detta lack i Color Addict-serien har. Jag har fotat i solljus och dagsljus en bit in i rummet, ni ser även i bilderna utan direkt sol att guldskimret syns tydligt. Det var extremt svårt att få färgerna rätt på detta, men framförallt bilden ovan är så korrekt jag lyckades få den.

Som ni ser är detta också helt perfekt att måla med. Lite drag i lacket på första lagret, men det syntes inte med andra. Och kanterna – to die for. Helt perfekt precis som jag vill ha dem! Jag är extremt överraskad över kvalitén på dessa lack, för $2! Underbart. Köp dessa!

Ok. Jag ska lugna ner mig =) Är du med idag? Skriv en kommentar!

lagirl-delirious-5lagirl-delirious-4lagirl-delirious-3lagirl-delirious-2lagirl-delirious-6

 

Deltagare i denna Grön Onsdag:

 1. Shit vad snyggt,..jätteläcker turkos färg!! Måste verkligen ta mig i kragen och leta upp några av dom….Den här är no1 på listan :-D

  Jag är med idag,och visar ett vårgrönt lack från China Glaze :-)

 2. Det ser helt underbart verkligen, jag blir väldigt nyfiken på LA Girl lack. Billiga men väldigt bra verkar det som..:-)
  Jag är med idag! :-) Visar en grön favorit men i en ny skepnad…:-)

 3. Oj, vilken överraskning. Superhärlig nyans… Måste kika in LA Girl tror jag :)
  Jag är med idag, med ett lack som jag faktiskt redan bytt bort :) Enchanted Forest in da house… ehrm… blogg! :)

 4. Vilken underbar färg det är på detta! Jag älskar L. A. Girl och har alla Metal-lacken t ex, men det här saknas i min samling.
  Jag tror det blir premiär för mig idag, jag visar lite billigt från Tiger =)

 5. Jag var med igår. Hinner inte alltid kommentera tyvärr. Men nu. :)

  Så fort jag känner att ekonomin tillåter ska jag skaffa mig de här L.A Girl-lacken. Har många av metal-lacken och de är ju riktigt bra.

Comments are closed.