19 mars, 2024

Grön Onsdag: LA Girl – Urge

lagirl-urge-4

Hurra för onsdagar! Det är så roligt att se alla fina gröna manikyrer i veckans Grön Onsdag! Det är också roligt att kunna förmedla länkar till er där ute! Är du med i dag? Skriv en kommentar så jag hittar dig!

Idag har jag äntligen ett till av mina LA Girl Color Addict-lack på naglarna – ljust vårgröna Urge. Det är en riktigt fin ljusgrön nyans, inte illgrön och inte gul. Väldigt svårbestämbar. Tyvärr syns inte guldskimret så kraftigt på dessa, dock syns det bättre i verkligheten än vad det gör på bilderna. Skrimret är fantastiskt vackert, precis som på Idol och Extreme. Men det är lika lättlackat, tre lager som torkade på ett kick och superenkelt att få snygga nagelbandskanter.

Ni får verkligen ursäkta mina torra nagelband just nu. Mina naglar och nagelband mår inte bra, de flisar och har sig rejält just nu. Men strunt samma, så länge jag inte kladdar på nagelbanden får bilderna duga!

Nå, vad visar du idag?

lagirl-urge-1lagirl-urge-2lagirl-urge-3lagirl-urge-5

Deltagare i denna Gröna Onsdag:

Det här är inlägg 29 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

50 tankar på “Grön Onsdag: LA Girl – Urge

  1. Så superfint. Precis min kopp te. Får nog skriva upp det här, Idol och Extreme. Jag är med idag med ett Depend igen.

  2. Hm… jag får en liten duokrom känsla på några va bilderna där lacket drar till guld/gult/orange, men det kanske bara är mina ögon som spelar mig ett spratt?
    Jag tycker verkligen onsdagar är så mycket roligare nu iom Grön Onsdag. Bra initiativ!
    Jag är också med – och visar två lack faktiskt :)

  3. Snyggt ju! Vårig grön ja.
    Jag kommer också vara med med ett ”typ-grönt” haha, men det blir tyvärr först på eftermiddagen/kvällen! :/

  4. Även jag är med idag med lite Pow Green :D Namnet alltså, haha. Ditt gröna lack var ju superfint, lite blekt äppelgrönt med varmt shimmer i. Måste skaffa! :)

  5. Alltså. Att jag har missat Color Addict lacken. Så jäkla surt! De är ju SKITFINA! Fast, det passar nog dig bättre än mig ;D
    Jag lyckades vara med idag, såhär på kvällskvisten :)

Kommentarer är stängda.