lagirl-emotion-1

Dags för mer färg, eller vad tycker ni? Det behövs så här års innan snön lägger sig, då är det ju fortfarande rätt grått ut. LA Girl Color Addicts var ett tag sedan jag visade, eller hur? Tidigare har jag visat Delirious, Escape, Extreme, Idol, Junkie, Sensation och Urge. Resten kommer vartefter!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Dags så för färgstarka oranga Emotion, en färg som jag inte riktigt trivs i ska erkännas. Detta kan vara det LA Girl som är min minsta favorit, men lacket i sig är det ju inget fel på eller hur? En ganska varm orange nyans med skimmer i en annan orange ton, det ger ju en varm glöd som bidrar till det vackra med dessa lack.

Här har jag använt två lager och jag fick jaga solen som ni ser upp i soffan. Kom på lite sent att jag skulle lacka om och det kräver ju sol detta lack! Lättlackat och perfekt formula som alltid, otroligt bra lack!

Vad tycker du om detta? Gillar du orange? Rösta gärna ovan och skriv en kommentar!

lagirl-emotion-2lagirl-emotion-3lagirl-emotion-4lagirl-emotion-5lagirl-emotion-6

Comments are closed.