Idag är jag med i Mrs Datas Blå Måndag! Besök länken för fler inlägg hos Mrs Data =)

Det här är fantastiskt vackra LA Girl – Idol. Just precis den blå nyans jag föredrar, lite dammig och beroende på ljus antingen mörk eller snygg och fin. Eller ja, det var väl en bra beskrivning? Nåja, det är mycket svårfotat som ni ser, men jag tycker nog jag fick med det superfina guldskimret på naglarna. Otroligt med ett lack där skimret inte bara syns i flaskan utan även på naglarna.

Detta är mitt första LA Girls, så jag vet inte hur de brukar vara. Men detta var en aning segt, men två lager räckte och det var inte svårt att få det snyggt. Detta lack fick jag genom ett byte, bytte RBL Abi mot detta och ja – jag är jävligt nöjd!

  1. Jättesnyggt! Jag har runt 6-7 LA Girl lack och är supernöjd med samtliga, kommer absolut notera namnet på detta och lägga i ”lack-att-köpa” listan. :)

Comments are closed.