19 juni, 2024

Grön Onsdag: LA Girl – Obsess

Hurra! Det är onsdag igen! Grön Onsdag tillsammans med mina favoritvänner! :D Du är väl med idag?

Idag visar jag äntligen ännu ett av mina lack från LA Girl i Color Addict-serien. LA Girl – Obsess, som är en härlig grönturkos med guldskimmer. Jag har hela kollektionen men har inte visat alla i bloggen. Jag tycker den här serien är så otroligt vacker, alla lack med guldskimret är rent magiska. Detta är ju inget undantag, så snyggt!

2 lager tror jag det var här, bra formula och pensel. Så snyggt!

Vad tycker du om detta?

__

Här kan du se övriga lack i den här kollektionen:

DeliriousDisorder, Emotion, Escape, Euphoria, Extreme, Habit, Idol, Indulge, Intoxicate, Junkie, Sensation och Urge.

Kvar att visa är Hooked och Hypnotic

 


7 tankar på “Grön Onsdag: LA Girl – Obsess

    1. Ja, älskar det! Tyvärr inte från någon officiell sida. Du hittar enstaka på ebay. Försök efterlysa på köp-sälj-sidor på FB!
      Kul att du var med idag! :D

Kommentarer är stängda.