depend-441+nubar-flambay-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Äntligen denna ljuva dag. Jag är väldigt tveksam till om jag kör United in Green i år, dels har jag ingen ork att rådda med det, dels har jag väldigt ont om grönt just nu och måste också swatcha upp en massa. Kanske kan vi prata om psykisk ohälsa ändå? Dock känner jag för United in Red i februari, för hjärtsjukdomar. Vill du vara med på det?

Men detta är fortfarande Grön Onsdag, anmäl dig nedan om du är med. Före 21 som alltid, efter kan jag inte garantera att jag hinner lägga till dig eftersom vi lägger oss med Mika numera…

IMG_20150927_122047 Idag vill jag visa ett glitterlack jag fått av Helen på Nailshop, Nubar – Flambay. Jag har lagt det över Depend – 441 som jag fick av Nadine i present! Jag har visat 441 tidigare, ni kan se bilder av det här. Så idag fick det bli nailarten som ställer upp denna dag (så kan ni också göra förstås, lite grönt i en nailart och ni är med!). Jag gillar kombinationen av grönt/turkost/mint och guld, det är så läckert. Min favorit är A England – She Walks In Beauty som ni kan se i headern, men den är ju mer silver och rosa än guld. Flambay är guldflakes i olika rivna storlekar. Tyvärr upplever jag att det sticker upp på en del ställen, så glittret sticks även med flera lager topplack.

Två gånger duttade jag med glittret, då blev det inte för tätt eller för glest. Basen är genomskinlig. Torkade hyfsat men var ganska starkt parfymerat – whats up with that Nubar?

Gillar du det?

depend-441+nubar-flambay-2depend-441+nubar-flambay-3depend-441+nubar-flambay-4depend-441+nubar-flambay-5depend-441+nubar-flambay-6


 1. Riktigt fint-den mjuka pistagegröna färgen och guldglittret passar perfekt ihop. Jag får en känsla av art deco-lyx.

  Jag är gärna med på ”United in red” och pratar gärna även om psykisk ohälsa, även om det inte blir något United in green. Det viktigaste är ju att du och familjen mår bra.

  Nästa vecka hoppas jag att jag kan vara med på Grön onsdag.

 2. Ursnygg manikyr! Jag har verkligen full förståelse för om du inte orkar fixa united in green i år. Vi får tänka på psykisk ohälsa (och dito hälsa) ändå!

 3. såå fin manikyr du har Karin!! älskar glitter, önskar bara att det inte var så jobbigt att få bort. inte med idag heller men hoppas jag orkar snart, börjar längta efter lite färg på naglarna.

 4. Jag hade ett inlägg på bloggen men kom hem så sent (utvecklingssamtalsvecka i skolan) att jag aldrig fick in länken. Varit en skitvecka med sena dagar och nu, torsdag, fick jag gå hem efter lunch med ont i halsen och feber. Hela min arbetsplats har sakta vant sig vid grön onsdag även om det är mindre nagellack och mer kläder. Gröna toppar, skjortor, byxor och till och med kalsonger har jag fått se igår! Det är verkligen en underbar temadag så oavsett att jag tappade bollen så ska du veta att jag var med och med mig minst tio till! ;D

  Skitsnygg manikyr! Älskar den! Dina naglar är så vackra!

  Och det är synd att det inte blir en United in Green men jag skulle inte heller orka delta fullt ut just nu. Vi får stötta varandra ändå, vi som inte alltid mår toppen. Puss och kram på dig och familjen!

  • Vad roligt att hela skolan är med på temadagen! Vad glad jag blir! ? Du är alltid så fint klädd också. Hoppas du mår bättre nu iaf.

   Tack så mycket! Puss och kram fina S! <3

Comments are closed.