rimmel-appleberrysmoothie-1

Det är ju inte Blå Måndag idag, men jag kan inte låta bli att visa blått ändå! Det här hade jag på naglarna för exakt två veckor sedan när jag åkte till Cypern.

Detta är blå glassflecklacket Rimmel – Apple Berry Smoothie som jag fått från Aylin i Turkiet. Är väldigt vackert duochromt i flaskan med växling mellan blått och lila, på nageln syns det inte så väldigt mycket men det blå är lysande som sjutton. En väldigt vackert lack som påminner lite om Zoya Charla även om det skiftar mer i grönt.

Om jag inte minns fel är det tre lager här, men det var lättlackat och var enkelt att få snyggt. Det höll länge också, tror jag hade det på naglarna i tre naglar – då jag även badade och sånt. Torkade snabbt och var kort sagt ett riktigt bra lack, överraskad!

Rimmel finns ju på några ställen har jag för mig, är det inte CityGross som har det?

Jag gillar det iaf mycket! Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

rimmel-appleberrysmoothie-2rimmel-appleberrysmoothie-3rimmel-appleberrysmoothie-5rimmel-appleberrysmoothie-6rimmel-appleberrysmoothie-4