colorclub-eternalbeauty-1

Holofredag! Vet ni vad jag älskar mest med holofredag? Att få njuta av alla vackra hololack som sprider färg och solsken på en mörk och mulen novemberdag! Underbart! Om du är lika hologalen som jag måste ni ju besöka Kerstin idag för fler underbara holos.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett arkivlack (idag är det extremt mulet, men den här november har varit underbar! Igår var det 9 grader och sol! Men då hade jag inte tid att lacka några holos tyvärr…) och därmed längre och fina naglar. Jag har äntligen fått Photoshop installerat igen så nu är allt tillbaka som det ska vara, minus allt elände! I present to you: Color Club – Eternal Beauty! Oerhört vackert och förmodligen min favorit bland Color Clubs holos.

Som ni ser blir det bildspam idag, det blir gärna det när det är hololack och när det är vackert. Här har jag använt två lager, som ni ser är det lätt att få snygga kanter. Jag använde Aqua Base under eftersom regnbågarna blir mycket starkare då, det kan man helt klart se eller hur? Eternal Beauty har en ganska neutral lila nyans när det inte är i solen, men tillsammans med regnbågarna blir nyansen mycket bättre på något vis.

Jag älskar det här, det står på min topplista över mina holofavoriter iaf.

Vad tycker du? Är det värt 10 stjärnor ovan eller ger du ett lägre betyg? Skriv gärna en kommentar också!

colorclub-eternalbeauty-6colorclub-eternalbeauty-3colorclub-eternalbeauty-4colorclub-eternalbeauty-5colorclub-eternalbeauty-2colorclub-eternalbeauty-7colorclub-eternalbeauty-8

Comments are closed.