Det är första mars och första dagen för månadens märke Layla på Nailmail.se!

Jag tänkte visa er de Layla jag har eftersom jag verkligen vill att ni ska se hur fantastiska de är och prova dem själv denna månad. Mer info hittar ni på Nailmail.se. Men vill du se andra hololack idag tycker jag du ska besöka Kerstin som vanligt!

Personligen älskar jag Laylas hololack, de är färgstarka och har väldigt fina regnbågar som till skillnad från Glitter Gals inte förstörs med topplack. De lider inte heller av holosjuka, där penseln drar med sig underliggande lager. Detta är helt enkelt helt perfekta!

Ok, här kommer de sju jag hittills swatchat, jag lär köpa några till här i mars. Enjoy!

07 – Ocean Rush

layla-oceanrush-6

Här kan du läsa inlägget där jag swatchade denna!

 

04 – Ultra Violet

layla-ultraviolet-7

Här hittar du inlägget där jag swatchade denna!

 

18 – Coffee Love

layla-18-coffeelove-10

Här hittar du inlägget där jag swatchade denna! 

 

14 – Cloudy Violet

layla-14-cloudyviolet-10

Här hittar du inlägget där jag swatchade denna!

 

10 – Emerald Divine

layla-10-emeralddivine-2

Här hittar du inlägget där jag swatchar denna!

 

08 – Flash Black

layla-08-flashblack-7

Här hittar du inlägget där jag swatchar denna!

 

13 – Purple Illusion

layla-13-purpleillusion-6

Här hittar du inlägget där jag swatchade denna!

 

Vilken är din favorit? Kommer du beställa någon av dessa från Nailmail denna månad?

  1. Ocean Rush är så vacker!
    Men det är skumt det där med hur man upplever olika lacker. Jag har aldrig stött på så holosjuka lack som Laylas, det är en mardröm för mig att lacka med dem. Tom MUS framstår som lättlackat i jämförlese.

Comments are closed.