depend-441-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas innerligt att ni är med idag? Ni får ju inte missa veckans bästa dag? Lägg till din länk nedan via inLinkz så ser jag till att besöka dig, gärna före 21 som vanligt.

Idag vill jag visa er ett lack från Depends sommarkollektion, nämligen Depend – 441. Ni såg detta användas som underkläder förra veckan, här är det alltså på egen hand. Det är en ljuv grön nyans faktiskt, inte riktigt mintgrön utan varmare. Gillar dock inte längden på mina naglar, usch. Har klippt ner dem nu.

Här är det två lager, bra formula och torktid. Inga konstigheter alltså.

Vad tycker du om detta?

depend-441-2depend-441-3depend-441-4

[inlinkz_linkup id=527096 mode=1]

 1. Ser blankt och snyggt ut. Vet du jag undrade just över mina egna naglar igår. Har varit glad för varje vecka som gått och naglarna hållt, men tittade på dom och tänkte..är dom verkligen snygga nu med den här längden. Jag som alltid gillat långa..

  • Tack!
   Jo men det beror ju på hur naglarna ser ut när de blir långa, mina kurvar sig inåt som du ser. Inte alls så snygga som dina. Kul att du var med idag! =)

 2. Härlig nyans, lite ovanlig. Själv är jag periodare med längden – ibland gillar jag mina ”klor” men tröttnar mellan varven och filar ned. När jag börjar sätta märken i nytt lack för att de andra naglarna är för långa så är de för långa… =)

  • Ja det är riktigt fint! Jag hade såååå långa naglar tidigare men nu gillar jag det inte alls, de kurvar sig för mycket inåt. Men det är ju en smaksak helt klart!

   Kul att du var med idag! =)

 3. Åh vilken fin nyans! Jag ska nog passa på att lacka om naglarna nu när jag är hemma och är sjuk.
  Jag är med, fast med smink :)

 4. Det ser ju jättefint ut. Gillar inte heller när jag får för långa naglar. Tidigare hade jag inte problem med det men nu trivs jag bättre i lite kortare. Har inte hunnit blogga än men jag lovar att det kommer ett inlägg någon gång under dagen. :)

  • Det är riktigt fint =)
   Visst är det så, det går i perioder det där med längden. Dina naglar är ju jättefina och du passar i vad som helst! Kul att du var med idag! =)

  • Ja det är fint =)
   Det är ju också en aspekt! Långa naglar blir lätt lite viftiga tycker jag. Kul att du var med idag! =)

Comments are closed.