Grön Onsdag, den första i april 2017! Nu är det iaf vår, det kan tom jag gå med på! Men glöm inte bort att april är en busig månad, kan bli snö och minusgrader långt in i maj. Men om du vill fira våren lite extra tycker jag du kan vara med idag! Visa en favorit i repris vetja, eller en läcker nailart!

Jag visar en av lacken jag fått av Linda, det här är Pretty & Polished – Slime Time. Det här är verkligen ett lack som delar lackvärlden, antingen hatar man det eller så tycker man det är fett coolt. Jag tyckte det var väldigt snyggt på naglarna, men antar att bilderna visar lite mer än vad som syns irl. Det hade nog blivit mycket snyggare med underkläder, inte sant? Men jag visar nästan alltid lack utan underkläder, just för att visa hur det egentligen ter sig.

Det blev 4 lager till slut tror jag, mycket bra formula och pensel trots det lilla formatet. Jag gillade det då, nu på bild är jag mer tveksam. Får se till att använda det igen tror jag.

Vad tycker du? Är du ett fan av slime?


  1. jag är lite kluven jag gillar ju udda gröna lack , men kanske med underkläder så blir det bättre…själv är jag med med ett depend lack som alla ha visat redan=p

  2. Tycker det är rätt så cool faktiskt. =) Kan ju bli rätt läckert som glittermacka eller som bas för en ”pondicure”. Är med idag, med liknande nyans (er) faktiskt, men inte den transparenta känslan.

  3. Jag blir också lite kluven.. Jag gillar inte när det är sådär synliga vnl (heter det så?) Men jag gillar udda lack så jag blir ändå nyfiken hehe. Jag är med idag, med ett OPI som jag tror att jag visat förut.

    • Nä, brukar inte jag gilla helle, kanske hade varit snyggare med en fransk kant där. Kul att du var med idag! :D

Comments are closed.