4 mars, 2024

Grön Onsdag: Zoya – Logan

zoya-logan-1

Dags för veckans bästa dag och Grön Onsdag! Varmt välkommen till denna härliga dag, för visst är du väl grön idag? Tänkte väl! :D Anmäl dig nedan i inlinkz, gärna före 21 så jag slipper vara uppe så sent. Idag är jag faktiskt bortrest, men ska försöka få till sammanfattningen ändå.

Idag vill jag visa er ännu ett av Zoyas oändligt vackra lack, Zoya – Logan från Ornate Collection från 2012. Logan samsas i denna kollektion med Aurora, Storm, Electra med flera. En ganska glammig kollektion där Logan faktiskt inte riktigt passar in. Men det är en mycket vacker nyans, varmt grön med glassflecks. Grundfärgen är ganska mörkt grön med skimmer i guld, ljuvligt!

Här är det två lager, bra formula och enkel att måla med. Jag älskar ju Zoya, har ju runt 50 st av dem just nu. Härliga lack ju!

Vad tycker du om detta? Och visst är du väl med idag?

zoya-logan-2zoya-logan-3zoya-logan-4zoya-logan-5

[inlinkz_linkup id=444553 mode=1]

10 tankar på “Grön Onsdag: Zoya – Logan

    1. Visst är dom! Detta har jag fått langat från usa, tidigare köpte jag dem via mitt eget företag Nailmail. Men oftast är det nog ebay som gäller.

  1. mycket fin färg! också intresserad av var du köper dina zoya. själv har jag bara ett men det älskar jag, och det köpte jag av dig på nailmail =)

    1. Visst är det fint! Se svaret ovan till Krex, numera är det mest via ebay eftersom Nailmail ju är borta… :P

Kommentarer är stängda.