rescuebeautylounge-concretejungle-1

Jag fortsätter gå igenom min stash av nagellack! Jag har enormt många gamla otestade lack, så jag försöker swatcha mig igenom dem så gott det går. De lite nyare otestade lacken bär jag hellre än bara swatchar.

Här är en gammal klassiker alltså, Rescue Beauty Lounge – Concrete Jungle. Ett riktigt stentrist (lol!) grått krämlack, men också skönt vilsamt. Jag gillar grå lack generellt sett så det är inte så att jag klagar på nyansen här. Men kanske har jag blivit lite bortskämd det sistone, med vackra glitter och udda skimmer. Jag har förresten ytterligare ett grått krämlack från RBL swatchat – Stormy. Det är lite mörkare än detta men fortfarande grått.

Lättlackat åtminstone, även om jag visst var lite feg på pekfingret. Dessutom har jag fått ett annat lack längs nagelkanten på ringfingret, det här är inte rinnigt alltså. Torkade hyfsat snabbt åtminstone.

Ett lite tråkigt lack alltså. Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Rescue Beauty Lounge – Concrete Jungle, a calm but boring grey cream.

rescuebeautylounge-concretejungle-2rescuebeautylounge-concretejungle-3rescuebeautylounge-concretejungle-4rescuebeautylounge-concretejungle-5rescuebeautylounge-concretejungle-6

Comments are closed.