glampolish-03-aengland-shewalksinbeauty-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Ser lite annorlunda ut här idag va? Jag har bytt tema, får se om jag trivs med det och om allt fungerar som det ska. Det är rätt snyggt iaf tycker jag, även om slidern där ovan kanske stör mer än den tillför? Vi får se – men som ni ser är första bilden med dagens bidrag! Men, om du är med idag vet du hur du ska göra, lägg till din länk i inLinkz, gärna före 21 som vanligt.

Idag vill jag alltså visa en manikyr som jag blev löjligt nöjd med. Jag nästan älskar det orimligt mycket, det är nåt visst med kombinationen grönt och rosa – eller hur? Här är det budgetlacket Glam of Sweden – 03 som får agera bas, det är en härlig pastellgrön nyans som faktiskt inte går så mycket mot blått. Om du tycker det ser blått ut beror det på min redigering och ljuset, i vanligt dagsljus är det grönt. Därefter en favorit i repris, A England – She Walks In Beauty. Det är verkligen så vackert med guld och rosa. Är nästan så förtjust i detta att jag kan tänka mig det på mitt bröllop men med en mörkare tealnyans.

Tre lager av Glam of Sweden och ett noggrannt av A England. Ni ser att det blev lite kladdigt runt nagelbanden, min flaska har tjocknat lite. Toppat med ett lager av Nubar Poli-Cure, är lite knottrigt fortfarande men inte så det stör. Hoppas Poli-Cure fungerar tillsammans med Depends Peel-Off?

Vad tycker du om detta? Visst är det i det närmaste orimligt fint?

glampolish-03-aengland-shewalksinbeauty-2glampolish-03-aengland-shewalksinbeauty-3glampolish-03-aengland-shewalksinbeauty-6glampolish-03-aengland-shewalksinbeauty-5glampolish-03-aengland-shewalksinbeauty-4

[inlinkz_linkup id=509115 mode=1]

  1. Åh, vilken läcker manikyr! Megagillar på den!!

    Har faktiskt fått till ett blogginlägg idag ;-) … Har varken haft tid eller inspiration till att blogga på en vecka men idag blev det VAB och då fick jag faktiskt till det :) Jag bidrar med ett av mina gröna favoritlack, ett underbart termolack från australiensiska Miss Ashleigh. Termoskiftningarna är så fina och jag kan inte sluta stirra på mina härligt gröna naglar och så är det liksom ”instant” gradient också :D

    Ha en bra dag, kram Nilla!

  2. Det här var verkligen supersnyggt! Jag kom på att mitt inlägg idag var ju grönt så jag är med :) Tycker också om nya layouten.

  3. Jättefint!! Både naglar och blogg:) Jag är med med min bild från förra onsdagen, missade att lägga in den då. Hoppas det är okej:)

Comments are closed.