tancan

Jag lovar att jag inte ser sådär fräsch ut som sista bilden visar. Jag är väldigt mycket mer orange… och väldigt melasmafläckig. Bild 1: före, bild 2: efter sprayning och bild 3: efter utjämning. Bild 4: morgonen dagen efter, tvättat mig i ansiktet enbart. Bild 5 och 6: efter dusch och skrubbning….

 

tancan-bronzerKänner ni till Monas Universum? Hon har ofta pratat om TanCan, hon säljer dem själv tror jag och har gjort flera videor där hon använder dem. Det ser lätt ut och ser bra ut efteråt. När jag fick en liten flaska TanCan Bronzer av Linnéa var jag verkligen sugen på att testa. Vem vill inte se brun och fräsch ut?

In comes Ompa Lompa version 2.0. Jag visste sedan Monas videos att det ser hemskt ut när det sprayats på men att det försvinner efter en dusch. Right. Jag vet inte om jag gjort fel, kanske höll sprayen för nära ansiktet eller kanske tog för mycket. För jag ser inte fräsch ut utan som en bronsfärgad ompalompa. Omjämnheten på armarna kan jag leva med, de gick att skrubba bort hjälpligt. Men ansiktet… Hoppas smink hjälper annars får jag stanna hemma den här veckan.

Som ni ser jämnade jag också till färgen en aning, vet inte om det gjorde någon skillnad för resultatet dock.

Såhär är säljtexten för TanCan:

Tancan Bronze Self Tanning Spray är en brun utan solspray som gör det lätt att hålla sig brun året runt utan UV-strålning. TanCan ger din hud en solkysst, jämn ton på några minuter, samtidigt som den vårdar huden och tillför fukt och näring. Denna populära self-tanning-spray ger en fin spraymist som lägger sig som ett tunt och jämnt lager över din hud utan att du behöver smörja in för hand. TanCan Bronze ger en jämn, effektfull och naturtrogen solbrun färg som håller i ca en vecka.

Användning: Rengör, peela och torka huden. Smörj in torra partier med fuktighetskräm. Stå gärna i duschen eller på välventilerad plats. Skaka flaskan, håll den 30-40 cm från kroppen och spraya ett tunt, jämnt lager med cirkelformade rörelser. Blunda och håll andan vid applicering i ansiktet. Låt kroppen torka före påklädning (mörka, löst sittande kläder rekommenderas). Efter 4-6 timmar har färgen utvecklats och den överflödiga bronzern kan duschas bort

 

Tur det finns smink!

Jag antar att jag lät det verka för länge, sprayade före sängdags vid 11 och duschade vid 9. För annars tror jag att jag gjorde rätt, förutom för nära och för mycket då…

Suck. Jag ska nog hålla mig blek, strunta i olika selftanners! Även om jag gillar den från Vichy.

Betyg: 2 av 5

Produkt: TanCan Bronzer
Betyg: 2 av 5
Pris: 299 kr
Mängd: 250 ml
Köpa igen: nej
Inköpsställe: Se prisjakt

INCI: Aqua, Dimethyl Ether,lAlcohol Denat, Dihydroxyacetone,lEthoxydiglycol, Erythrulose, AloeiBarbadensis, Camellia Sinensis,iPropylene Glycol, DMDMiHydantoin, Diazolidinyl Urea,iCI 17200, CIl42090, CI 19140.

Comments are closed.