browzings.jpgJag fick ju som bekant två presenter från Benefit av min söta Daniel, varav den ena var deras ögonbrynskit – Browzings. I den svarta kompakta asken finns det en ögonbrynsskugga och vax. Browzings finns i tre olika färger, light, medium och dark och light funkar väldigt bra på mig. Jag har naturligt mörka ögonbryn trots att jag är blond. På bilden är det Browzings light, vaxet till vänster och skuggan till höger.

I asken följer också två minipenslar samt en minipincett med, bra tänkt där Benefit! Jag brukar använda den ena penseln till vaxet och en större snedskuren pensel till skuggan. När jag var på Benefit i höstas så berättade hon att det bästa är att först använda vaxet och därefter skuggan, detta eftersom skuggan fäste bättre då. Jag gör som hon säger och försöker forma bryna lite medan jag applicerar. Därefter skuggan, som alltid ska påbörjas där de är som tjockast. Detta eftersom det är mest färg på penseln då man börjar är där bör det vara mest färg.

Jag har använt Browzings i två veckor nu och jag älskar den såklart. Men. Du kan överleva utan den! Vaxet är aningens färgad men skulle tro att det går bra med vilken hård vax för håret som helst, bara man använder en pensel så det inte blir för mycket. Skuggan från H&M är också lika bra, den finns ju dessutom i två olika färger i samma ask.

Från Benefit:

    Tips and tricks: Using a hard angle brush, apply the wax along the shape of the arch, painting the color into the brow and smoothing down the hairs. Next, apply the powder to set the wax. Always choose a shade of brow zings slightly darker than your natural brows.

Betyg: 5 av 5. Men, den är väldigt dyr för så lite och för grejer som går att köpa billigare på H&M. Så egentligen är betyget 3 av 5. Men har du råd eller önskar den i födelsedagspresent, varför inte! Det är ju Benefit!

Comments are closed.