depend-dekorationer-1

Hej hallå! Dags igen för en härlig onsdag! Hoppas du är med idag, lägg bara till ditt bidrag via inLinkz nedan.

Idag fuskar jag lite, har ju för det mesta nakna naglar nu när mina naglar är i så dåligt skick. Men jag tröttnade på de sorgsna naglarna så jag lackade med ett rosa lack jag hade stående (från Depend). Kom på lite sent att jag kanske skulle ha lackat med nåt grönt så jag hade något att visa er idag, vill ju inte använda remover i onödan just nu. Så, det fick bli grön nailart och en recension av Depends nageldekorationer!

På mellanfingrarna använde jag en chevronsticker för att få ett mönster. Lätt att arbeta med, naturligtvis svår att få på plats om man är klumpig som jag är men ändå lätt. Satt fast väldigt bra och var lätt att få bort utan klisterrester. Kronorna och rosetterna var också lätta att placera och få bort från arket de satt på. Jag har även topplack ovanpå  vilket tyvärr gör det lite tjockt…

Lacket – det gröna alltså – är från A England, det får ni se i en hel manikyr nästa vecka!

Depend har mycket fint, gillar de rena stenarna också men de får jag använda en annan gång. Jag är dålig på nailart, både idéer och genomförande. Detta är ju pinsamt dåligt men får duga!

depend-dekorationer-2depend-dekorationer-3depend-dekorationer-4


    • Nja, jag har försökt såååå många gånger med olika nailarts men jag suger!! Vi ses nästa vecka! :D

Comments are closed.