19 juni, 2024

Recension: REN Flash Rinse 1 Minute Facial

flash_rinse_1_minute_facialI januari när jag var med i Daisy Beautys skönhetsmässa fick vi den här scrubbkrämen att testa, REN Flash Rinse 1 Minute Facial. Väldigt spännande och kompetent scrubb, detta är vad den utlovar:

En transformerande och snabb behandling som omedelbart förnyar och synligt föryngrar huden. Formulerad med snällt men kraftfullt vattenaktiverande Vitamin C kommer den att neutralisera hudtonen och lämna huden fast, utjämnad och med naturlig lyster samtidigt som den minskar tecken på trötthet, åldrande och fina linjer.

Huden blir exfolierad och lämnas med en fräsch lyster på bara en minut.

 

Som sagt, mycket kompetent med en effekt jag uppskattar. Dock hann jag bara använda den ett fåtal gånger, eftersom den innehåller c-vitamin blev den dålig ganska snabbt. Den behöver således användas inom en månad och inte snålas på… I början var krämen fast och ljusgrön, mot slutet rinnig och grönbrun. Resultatet blev inte så bra heller. Tyvärr är den alldeles för dyr och således en produkt man gärna vill snåla på, trist att jag inte visste det innan jag sparade den för länge…

Men om man bortser från den korta hållbarheten är den mycket bra. Huden känns väldigt len och ren efteråt precis som utlovat.

Besök gärna Fröken Rosa för en recension med bilder!

Betyg: 4 av 5

__
Produkt: REN Flash Rinse 1 Minute Facial
Betyg: 4 av 5
Pris: 447 kr
Mängd: 75 ml
Köpa igen: Nej
Inköpsställe: Verkar inte finnas att köpa längre?
INCI: Coconut Alkanes, Ascorbic Acid, Coco-Caprylate/ Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Yeast Extract, Copper Pca, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene.