20 maj, 2024

Recension: Coloran ögonbrynsfärg

Som jag skrev i inlägget innan, har jag färgat ögonbrynen. Jag har naturligt ganska mörka bryn, men jag vet inte om de solbleks eller om jag börjar bli gammal för en del hårstrån är ganska ljusa. Jag färgar dem kanske någon gång om året, eftersom det inte behövs så glömmer jag av det. Färgen jag har använt denna gång heter Coloran och kommer från Eleven, de finns i tre färger: Svart, brun och cendre och kostar 69 kr.

Mina bryn har varit supertunna och utplockade, nu försöker jag få dem lite bredare. Men jag har lite kala fläckar som jag hoppas växer till sig snart. Dessutom är höger ögonbryn lite konstigt längst in vid ögat, ser spretigt och lustigt ut. Men men, bara att leva med och försöka fylla i där det behövs.

Här har jag alltså tre bilder, före, under tiden jag färgar och efter ifylld med penna. Färgen är mörkare, framförallt syns inte de ljusare stråna som ljusar upp allting.  Själva färgningen var enkel, du klämmer ut en liten sträng av färgen (vit tub) i den medföljande lilla skålen, därefter droppar man på aktiveringsvätskan (blå tub) och rör om. Ju fler droppar, desto kortare verkningstid. Jag hade väl en 6-7 droppar och  lät det verka i 10 minuter.

Dock är själva appliceringspinnen dålig, det är helt enkelt en pinne med lite kanter på. Jag hade föredragit en borste så det hade varit lättare att få ner allting i bryna. Men, jag antar att det fungerade ändå!

Före och under tiden!

Efter

Betyg: 4 av 5.  Appliceringspinnen drar ner betyget, jag föredrar en borste som gör det enklare. Men det fungerar ju ändå rätt bra!
Pris: 69 kr
Mängd: Colorancrème , 6 g, Hydrogen Peroxide, 8 ml
Köpa igen: Kanske, men är ju smidigare att köpa från Åhléns.
Inköpsställen: Eleven

7 tankar på “Recension: Coloran ögonbrynsfärg

  1. Snyggt. Jag brukar ta en gammal mascaraborste och ha istället när det är den där kassa appleceringspinnen.

    1. Ja, det är ett bra tips! Hade ingen hemma tyvärr då jag just rensat alla gamla mascaror. Annars hade jag nog gjort det för pinnen var värdelös!

  2. Har du provat depends färg också? För jag funderar på att färga mina bryn. Men jag är väldigt nervös för mina ögonbryn har alltid varit så ljusa så dom inte syns, och nu är jag rädd att det kommer bli dåligt…

    1. Jag har provat båda, de är ungefär likvärdiga. Det går ut ganska snabbt ändå, 4-5 veckor eller så. Du kan ju alltid köpa en ljust brun färg och sedan inte ha krämen i så länge. Om du blir nöjd kan du ju köra en omgång till.

Kommentarer är stängda.