Nu funkar inLinkz!

pahlish-oleaeuropaea-1

Varmt välkommen till värmen här i Grön Onsdags gemenskap! Jag är hos mamma idag men kommer hem i tid för sammanfattningen. Har träffat min mammas valp för första gången, spännande! Kolla in instagram så får ni se hur det gick!

Om du är med idag kan du bara lägga till dig nedan via inLinkz.

Veckans holofredag-repris är från oktober 2014, Pahlish – Olea Europaea. Detta fick jag av Elin från min födelsedagsgrupp! Det är ju så vackert, världens underbaraste olivgröna nyans med vackra regnbågar. Ljuvligt! Det här är fortfarande en av mina favoriter, jag gillar den här nyansen av grönt. Utan holot hade det kanske blivit lite väl tradigt men det blir ju så oändligt vackert med dem.

Här är det två lager, lättlackat och torkade snabbt.

Jag älskar detta! Vad tycker du?

pahlish-oleaeuropaea-2pahlish-oleaeuropaea-3pahlish-oleaeuropaea-4pahlish-oleaeuropaea-5pahlish-oleaeuropaea-6


  1. Älskar också det här lacket!

    Tack för att du lade till mig i deltagarlistan trots att jag inte hann själv igår. Det är tusan hopplöst att få kvällarna att räcka till mitt i veckan. Men grön onsdag älskar jag! Igår var vi alla fall fem på jobbet som kom ihåg och bar favoritfärgen så det har blivit en liten lokal tradition. :D

    • Ja, klart jag lägger till dig! =) Blir så glad över att du älskar grön onsdag, det gör mig så varm i hjärtat! Så kul med er lokala tradition också!

Comments are closed.