I samband med LCN-utskicket beställde jag en remover från deras sortiment, just för att testa några av deras vårdande produkter. Deras nagellacksremover heter LCN Remove & Care.

Jag har alltså använt denna i drygt 1,5 månad och den är verkligen mycket dryg. Jag använder bomullsrondeller och häller ut lite remover tills den är till hälften mättad. Doften är angenäm, absolut inte kemikaliestinkande utan mer som en parfym eller så. Jag och dofter alltså, ingen bra kombo. Detta är dock mer som en olja än en flyktig remover med alkohol och aceton. Det tar förvisso en stund att få bort lacket, men en rondell räcker för alla 5 fingrar utan att rondellen korvar ihop sig eller blir konstig av lack och remover.

Eftersom den också innehåller Vitamin E och Panthenol är den också vårdande, vilket märks på lång sikt på naglarnas kvalité. Den är inte uttorkande heller. Den är alltså helt utan lösningsmedel.

Dock ska man vara försiktig medan man håller på med removern och har den på fingrarna. Jag försökte använda min mus för att sätta på ett avsnitt Top Model och resultatet blev frätskador på knapparna. Så glöm inte att tvätta händerna efteråt!

Vad jag gillar

  • Doften, eller avsaknaden av stank
  • Att den är så dryg
  • De vårdande egenskaperna
  • Att den inte svider i sår på nagelbanden
  • Att den är så pass effektiv utan att innehålla lösningsmedel

Vad jag inte gillar

  • Frätskadade möss!
  • Att den tar lite tid på sig att fungera

Ingredienser: Dimethyl, Glutarate, Dimethyl Adipate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Parfum (fragrance), Benzyl Benzoate, Coumarin, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Everina Furfuracea (treemoss) extract.

Produktbetyg

Betyg: 4 av 5.  Kunde vara liiiite effektivare, jag vill ju inte sitta och gnugga i en evighet.
Pris: 79 kr
Mängd: 100 ml
Köpa igen: Den lär ju räcka ett tag, men eventuellt köper jag den igen när den väl är slut
Inköpsställen: TopStore

Comments are closed.