Igår vaknade jag och kände mig som en klubbad säl. Jag hade så ont i ryggen och i nacken att jag knappt kunde röra mig. Jag inser helt klart att jag måste börja röra på mig, det räcker inte med de få metrarna mellan sängen-soffan-toan-köket. :P Men det fanns inte tid för det då, utan istället blev det ett riktigt hett bad – tillsammans med badskum från L’erbolario Tè Verde Bagnoschiuma, alltså Duschtvål / badskum med grönt te om du inte fatta det. ;)

Detta är ett kombinerat duschtvål och badskum, det kan alltså smörjas in i duschen eller hällas i vattnet. Det blir ordentligt med lödder som stannar kvar när vattnet stängs av. Avskyr när skummet försvinner, känns så otroligt utlämnande. Det luktade väldigt gott, då det är en doft av

quote1 grönt te med cederextrakt. Harmoni, välbefinnande och vitalitet. En mjuk krämig duschtvål som återfuktar och skänker huden välbehag och en svag väldoft samtidigt som den respekterar dess naturliga PH.

Ja så står det på Piani.se iaf och det instämmer jag i. Och visst blev jag mjukare i kroppen och på huden, så detta prov får en fyra i betyg av mig. Vill gärna testa mer för att alls kunna avgöra om den är värd en femma, men det lilla jag fick prova nu var riktigt bra.

På Relaxx.se kostar denna 113 kr för en tub på 200 ml.

Comments are closed.