ons-1906-1

Fick just inloggningskoden 596 956 659 på bankdosan. Hur ofta händer det? Hann inte fota tyärr…

Lite sen dagens idag, vi åkte direkt ut till Sörsjön när jag kom hem från jobbet. Vi stannade bara där 3 timmar, sedan när vi var på väg hem ändrade vi kurs och åkte till Himmelstalundsbadet istället. Nadine håller ju på att lära sig simma så det var full aktivitet på henne.

Senare ikväll kommer deltagarlistan, men först dagens mejk alltså. Idag har jag använt Meet Matt(e)-paletten från The Balm, lilabruna Matt Batali över hela ögonlocket, lite av rosa Matt Chung i den inre ögonvrån och så gröna Matt Schilling under ögat. Är rätt missnöjd med den så det behöver ingen påpeka.

Nu blir det soffhäng tills jag ska sätta mig med deltagarlistan!

ons-1906-2ons-1906-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique BB Cream
Puder: Mac Prep+Prime Powder
Rouge: Benefit Rouge – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: The Balm – Palett Meet Matt(e) – Matt Batali, Matt Schilling, Matt Chung
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Kajal: Apolosophy svart kajal

Läppar: Organiqs

Attityd: Jag vet inte, mensig?

  1. Jag tycker det var jättefint! Och din hy ser alldeles fab ut! Hur ser din hudvårdsrutin ut? Själv kämpar jag vidare med envis vuxenakne, hej 30 bast och finnar!

Comments are closed.