28 april, 2024

Dagens: Matta gröna toner

TGIF och dags att slänga ut granen! Anders slängde ut den genom fönstret ut på gatan – med alla barr kvar inne i lägenheten givetvis… Får städa imorgon. Jobbade idag med och det var minst lika jobbigt som igår. Moddigt och blött, men inte så kallt. Fick besöka Veolias kontor för att ordna med busskrocken, men annars har dagen flutit på bra.

Norra promenaden i em

Just ja, fastnade med lastbilen på en parkering. Höll på i 20 minuter innan två killar som tittat på min kamp genom fönstret kom ut med grus och hjälpte mig…. Får börja ta med mig grus så länge det är snöigt tror jag.

Nu sitter vi och slöar, vi kom hem vid 6 båda två helt slut, så vi tog en tupplur några timmar. Därefter har vi packat BB Couture i tre timmar. Det är en riktigt stor tröskel att komma igång med packandet, men när man väl kommit igång går det ganska snabbt. Ska se till att det kommer till Posten före kl 13 på söndag. Äntligen, packdelen är vad jag ogillar mest, men det är åtminstone inget destruktivt arbete vi sysslar med.

Dagens är på en grund av Dignity från Face, därefter Viva La Divas matta skuggpalett och de gröna nyanserna. I den inre ögonvrån den ljusgröna och i den yttre den mörkgröna. Under ögat är det nån mörkblå skugga tror jag, kan vara Flamenco igen. Gellinern är Peacock från MAD.

En tanke på “Dagens: Matta gröna toner

Kommentarer är stängda.