Är något mosig i skallen må ni tro! Har tillbringat hela eftermiddagen på olika badplatser, inte i vattnet däremot men ändå utomhus. Lite för mulet för min smak, men skönt ändå. Men nu är det dags att åter igen besöka er och titta på era underbara gröna manikyrer!

Idag var ni återigen ganska många som var med! Så otroligt roligt! Grön Onsdag kommer fortsätta hela sommaren, jag kommer ju inte åka bort någonstans mer än dagstripper så det kan ni ju komma ihåg. Tre arbetsdagar kvar, sedan ledig… Längtar!

Visst är det mycket underbart här nedan på bilderna?

Kan någon förresten förklara för mig varför ni lägger upp bilder som är 3000 pixlar breda? Websidan jag använder för att göra dessa kollage gillar inte så stora bilder, så jag måste ladda upp bilden på min egen server och skala om dem till hanterbart format. Ger mig en himla massa arbete som jag gärna slipper så här dags på kvällen… :/ För bildkollaget vill jag ha med!

rad1-v25rad2-v25rad3-v25

Deltagarlista Grön Onsdag

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)
  1. Åh. Om det är jag så ber jag om ursäkt, jag har tyvärr inte den blekaste om vilken storlek mina bilder kommer i för jag kör med enklast möjliga metod (fota, bluetootha till dator, ladda upp i blogg) utan någon slags fix av format. Om något behöver ändras så peka mig gärna i rätt riktning!

    • @Gaming Nails, Då kan du nog vara en av de som har stora bilder. Tror kanske att du kan förminska dem i bloggen? Alltså fysiskt förminska dem, inte bara hur de ser ut. Men det är ok, det är ingen fara alls =)

  2. Många läckra lack där, man börjar nästan dregla. =P Och så himla kul att din fästman hoppar in med inlägg, den mannen ska du behålla säger jag! :D

  3. Jamen vad härligt att du kör som vanligt. Ja, hm, på sätt och vis då :-). Man har en känsla av att allt stannar av nu vid midsommar och sen inte sätter fart förrän mitten av augusti igen, annars. Här kommer vi iofs att resa bort ett tag, men med uppkoppling, jag vill se lack hela sommaren!

Comments are closed.