19 april, 2024

Dagens: Guld och svart

Äntligen hemma igen, och med Wendy på skenbenen! Ni anar inte hur mycket alla små tecknen på normalt beteende från henne betyder, även om vi nog förstått att det är dags att släppa taget. Hon kissar inte på egen hand utan jag måste hjälpa henne, något är fel på en neurologisk nivå. Hon tycks inte känna själva att hon är kissnödig, så jag måste se till att hon tömmer blåsan några gånger om dagen. Men även om hon inte verkar lida av min behandling, kan vi inte låta henne gå igenom detta hur länge som helst. Så det är bara att ta in att det snart är dags…

Nå, har idag också vänt ut och in på mitt inre. Först hos min kbt-terapeut med mottagning i en mycket bullrig lokal på Drottninggatan, där läxan var att komma igång med träningen igen, fota mer och umgås med min fina Lotta. Därefter gick jag ut på gatan – och stötte ihop med Lotta! Oerhörd slump!! Och JÄTTEKUL! Vi hängde en timme innan mitt nästa möte, med min företagsmentor Mats Kettle. Som, tro det eller ej, kände pappa! Världen är så extremt liten och jag kan inte hjälpa att jag tror att pappa skickade Mats i min väg för att hjälpa mig…  Det mötet var också jobbigt då jag känner mig ganska uppgiven. För tre år sedan var Nailmail som en liten community. Mycket av det har försvunnit och jag förstår inte riktigt varför. Vi bestämde att skicka ut en enkät i vår som jag hoppas så många som möjligt komma svara på, kanske finns svaren där. Dessutom måste jag återigen försöka skaffa ett halvtidsjobb till så den finansiella bördan minskar. Men både kbt-terapin och mentorandet är långsiktiga projekt som vi får se resultat av under 2012 skulle jag tro.

Lång och jobbig dag! Hoppas du haft en bra dag också?

Min mejk då, blev en mörk sotning idag. Grundade med svarta Black från Face över hela ögonlocken och under ögat. I den inre ögonvrån Golden från MUS, samt Too Faced Label Whore i den yttre. Måste köpa några nya smudgepenslar, är inte alltid snyggt med skarpa kanter. Guldiga Czar iaf under ögat och i vattenlinjen och så mascara.

Produktlista

Hud
Primer: Too Faced Primed & Poreless
Foundation: BRTC Blemish Recover Balm
Rouge: ID Bare Minerals, rouge
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Golden. Face Stockholm – Black Matte. Too Faced – Label Whore.
Mascara: L’Oreal Lash Architecht 4d
Ögonbryn: Benefit BrowZings.
Kajal: Make Up Store Czar

Läppar: H&M – Läppglans Vanilla

7 tankar på “Dagens: Guld och svart

  1. Intressant dag! Själv har jag faktiskt haft en ganska bra dag, behövde inte bara sitta i kassan utan fick plocka varor i två timmar. Kul med förnyelse :)

      1. @Karin svarar, Nja, så slitigt är det inte. Eller jo om man sitter en hel dag känns det i ryggen. Och om folk bygger varuberg eller är allmänt otrevliga. Men jag gillar att sitta i kassan, trots att det gått några år nu :)

  2. Jag känner verkligen med er i Wendys sjukdom, det är tufft att inse att det är dags att släppa taget och att det blir ni som får ta beslutet när det ska ske. Tack och lov (kan jag tänka i efterhand) så har bortgången av 3 av mina katter skett antingen så plötsligt eller beslutet har varit så tvunget att ta att det liksom aldrig varit upp till mig. Styrkekramar till familjen (låter klyschigt men kommer från hjärtat).

  3. Snygg make up!

    Förstår att det måste kännas svårt med Wendy men hon kommer få det fint i katthimlen när det är dags. Och minnena kommer ju alltid finnas med dig, framförallt allt fint och roligt. Det mest kärleksfulla vi kan göra för våra älskade husdjur är att låta dem somna in när det är för jobbigt för dem att leva vidare, det är hårt och svårt men ändå det bästa. Tänker på dig och kissen och din sambo!

    Vet själv hur ont det gör i hjärtat att skiljas från en kisse eller hund, de är ju familjemedlemmar. Det är inte lätt men där får vi försöka sätta oss över egna känslor och tänka på djuret självt.

    KBT har jag aldrig använt mig av själv men tror det är jättebra! För det sitter så mycket knas i våra egna tankar som orsakar beteenden – knas vi kan få ur tankarna om vi får verktyg att jobba bort det med.

    Allt händer av en anledning är min tro, man möter människor för att man ska möta dem och lära sig något.

    1. Tack för omtanken, och alla dina fina ord! Det är verkligen jobbigt nu med Wendy, men vi försöker skjuta undan det och bara njuta av hennes närvaro just nu. Vi kommer ju bli tvungna att tänka på hennes bästa, även om vi själva vill ha henne kvar …

      Kbt är nog nyttigt ja. Själv kom vi fram till igår att jag förminskar mig själv i allt från jobb till lycka. Så kommer bli slitigt som fan att jobba på men bra!

Kommentarer är stängda.