26 april, 2024

Dagens: Guldgalan

 

Är fruktansvärt besviken efter visningen igår. Eller ja, inte av visningen då – de som var där sa att den var fantastisk! Kruxet var just det, vi var inte där!

På inbjudan stod det typ ”börjar 19.30 blah blah” och vi är ju dumma lantisar och tänkte att då är det väl vimmel och så kör det igång 20-20.30. Då hinner vi med tåget hem 21.50 för det tar ju bara tio minuter från Globen till Centralen. Ja, där stod vi och sippade vin och blev mer och mer trötta i benen. Tillslut, 21.10 gick vi därifrån och precis då började en gitarrist och en sångerska! Vi såg inte ens en enda runwaywalk!

Dessutom var goodiebagen skit, det vi fick från MUS var väl ok men resten? 20 reklamblad med 20% rabatt på skit jag inte tänker köpa?!

Nå, kanske var min pepp lite för hög för det här eventet, jag hade verkligen sett fram emot en fantastisk show men fick inte ett skit. Bindefeld brukar ju ha så bra event och likaså Make Up Store, men mest tycker jag nog de kunde satt en tid för när själva showen började… Så nej, jag har inga bilder på Instagram från showen till dig Natalie, även om du gärna får följa mig ändå! akrogirl heter jag där! Men, kul att åka till Stockholm iaf!

Nå, här är gårdagens mejk! Minns knappt vad jag tog för skuggor nu, ehm… Ah, Comfort Zone från Wet n’ Wild!

Produktlista

Hud
Foundation: Clarins Matte Foundation
Concealer: Mac concealer
Puder: Mac Mineralize Powder – Light
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Wet n’ Wild – Palett: Comfort Zone
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Isadora

2 tankar på “Dagens: Guldgalan

Kommentarer är stängda.