layla-ce61-1

Det är onsdag och dessutom midsommarveckan! Varmt välkommen till denna veckas Gröna Onsdag! Om du är med idag är det bara att kommentera, detta oavsett om du är med i din egen blogg, på instagram eller twitter. Men du måste kommentera här, jag hinner inte läsa alla mina vanliga bloggar idag.

Idag vill jag visa ett lack som verkligen är helt otroligt vackert! Layla – Ipanema Girl, Ceramic Effect #61. Jag har faktiskt varit på Ipanema Beach i Rio, lite kul =) Det här lacket är verkligen lysande vackert, så himla fin nyans och finishen är nästan lite duochrom. Det skiftar ju i guld och grönt allra minst, men ceramic effect vet jag inte vad det innebär? Det är ju inte så mycket annat än ett vanligt skimmerlack, eller är det kanske den höga glansen som gör det?

Här har jag tre lager, det var väldigt lättlackat och torkade ändå snabbt trots alla sina lager. Bilderna är tagna i dagsljus utan direkt sol, det gjorde sig faktiskt mycket bättre just i skuggan. Det är inte ofta jag flämtar till när jag lackar men detta är helt otroligt! Det kommer bli svårt att jobba med denna skönhet på naglarna idag!

Vill du ha ett? Finns ett exemplar kvar i Nailmails shop! 

Vad tycker du om detta? Right up your alley eller inte din grej? Och är du med idag?

layla-ce61-2layla-ce61-3layla-ce61-4layla-ce61-5layla-ce61-6

  1. Himla snyggt! Jag önskar jag gillade grönt på mig själv, men tyvärr inte. Så det är kul att kolla alla snygga på andra :D

  2. Riktigt snyggt, men jag blev också lite fundersam över vad ”ceramic effect” är för något! Jag är också med idag! :)

  3. Kanske inte riktigt min gröna, men det ser snyggt ut på dig. Ceramic … keramiskt, då associerar jag till något mer porslinsaktigt, matt … Men det ser det ju inte ut att vara! :-)

    Jag är med idag, P2 Color Victim Artful. Jättegrön.

  4. Åh vad fint det är! Älskar såna här glödande gröna lack, de har något lite drömskt över sig tycker jag. Är tillbaka på banan den här veckan med en grön skönhet från Gina Tricot!

Comments are closed.