son-1301-3.jpgson-1301-1.jpg

Liiiiite bakis men inte så farligt, dags för födelsedagslunch hos mamma, tillsammans med Daniel, pappa, min bror Roland och hans familj med fru Sara och 11-åriga Therese och 5-åriga Viktor. Mysigt =))

son-1301-2.jpg Faktiskt exakt samma mejk som lördagen, gillade färgerna och hade samma topp. Dock är den en ny foundation, Daniel köpte Max Factors Age Renew till mig.

Presenter då? Jovisst, såna förekom visst också!

sabo.jpgAv mamma plus min brors familj fick jag ett Thomas Sabo-armband, med en första berlock i form av ett hjärta. Inuti hjärtat har hon stoppat hår från min ettårsdag. Snacka om vitblond! =) Underbart armband, ska komplettera det vid alla stora dagar framöver!

nexa.jpgAv min bror fick jag också fjärrstyrda lampkontroller! Kanske inte helt nödvändigt i min lilla lya, men otroligt stylish och kul iaf! Har satt upp dem redan på de få lampor jag har!

mix.jpgAv mamma och hennes sambo fick jag också en visp! Lite konstigt kanske, men det har sin orsak. I julas fick jag ett paket där de hade återanvänt en box för en visp. ”Yay, en visp, precis vad jag behöver!” utropade jag! Tills jag insåg att däri fanns det inte alls en visp, utan en snygg skål full med godis! Jag fick också boken ”Personlig Kraft genom Medvetenhet” av Sanaya Roman.

pres.jpgAv Sanna, Christian, Ellen och Sofia fick jag modespelet Urban Jungle! Aldrig hört talas om det men det ska bli riktigt kul att spela det nån dag! Jag fick också boken ”Sen tar vi Berlin” av Moa-Lina Croall samt en makeup-palett från H&M. Mmm, smink! =) Girls, ska vi ha en spelkväll snart? =)

kedja-1.jpgkedja-2.jpgSå slutligen Daniels present, som jag ju valde ut själv. Först och främst ville jag ha en tjockare silverkedja till min silverlilja som jag köpte i Rio. Egentligen ville jag nog ha en ännu tjockare kedja, men samtidigt vill jag ju inte att den ska ta över från smycket. Gillar min Lilja, den är häftig =)

smink-1.jpgsmink-2.jpgDaniel uppvisade ett under av shopping-tålamod denna lördag, så jag drog med honom in på Kicks. Jag frågade om jag kunde få lite smink också och för hur mycket. Men trots att han lovade mig upp till 400 kr så kunde jag inte bestämma mig för en ny foundation i den prisklassen. Det blev istället Max Factors Age Renew och CityLips. Känns lite dumt så här efteråt, blev ju ändå 360 kr eller nåt, men jag är nöjd iaf.