29 mars, 2024

Dagens: Två favoriter

lor-1201-3

Jag är inte med i blå måndag idag, tyvärr. Jag har ingen remover hemma så just nu får jag leva med det slitna jag haft i helgen (Hare – visar det senare i veckan). Istället visar jag mejken jag hade i lördags när vi var hos mamma och firade våra födelsedagar.

Jag har använt två favoriter i denna mejk, resultatet blev inte så bra men nästa mejk som visar imorgon (med samma nyanser) blev bättre! Jag har alltså använt Regent och Deadly från Make Up Store. Regent i den inre och Deadly i den yttre ögonvrån. Jag tog Regent först och sedan bara lite av Deadly i den yttre och skuggningen blev därför inte särskilt bra. Ni får se imorgon hur jag egentligen ville ha det.

Håret har jag fixat med min nya platt-kam. Blev helt ok, måste nog faktiskt ta och färga och klippa topparna snart. Innan jag använde platt-kammen var det extremt frissigt, så skillnaden är enorm. Funderar på att slinga håret i min riktiga färg, så det fortfarande har blonda slingor kvar. Men det måste jag ju fixa hos frissan och det är ju rätt dyrt… Samt frågan är hur bra färg håller på mitt blekta hår när jag tvättar det med bikarbonat ibland. Tål att funderas på!

lor-1201-1lor-1201-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clarins, tror jag
Puder: Mac Mineralize Powder – Light
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store microshadow – Regent och Deadly.
Mascara: Organiqs
Kajal: bareMinerals svart kajal

Läppar: Inget, Clinique senare.