Maria vann i min senaste tävling om Sunsilk Damage Reconstruction och vänligt nog ville hon recensensera dem åt mig! Otroligt gulligt, tack! Texten nedan är hennes helt och hållet. Tyvärr har jag inte hittat några prisuppgifter på dessa, men de ska finnas i affärerna nu.

Här följer Marias recension!

Uppdaterad med betyg!!

 

Jag har testat hela Sunsilk Damage Reconstruction-serien med schampo, balsam, inpackning och leave-in treatment. Mitt hår är ganska långt och tjockt med många fina, tunna hårstrån och är för tillfället ganska slitet då jag inte klippt mig på ca 6 månader. Jag tvättar håret varannan dag.

Schampo

Enligt flaskan ska man märka skillnad på hårets kvalité efter 5 tvättar, det har jag tyvärr inte gjort. Schampot beter sig som de flesta andra schampon, dvs håret blir trassligt och svårt att reda ut innan man har fått i balsam. Ett plus är att schampot rengör riktigt bra utan att man får den där ”gnissliga” känslan som jag tycker är så obehaglig. Håret håller sig ”o-fett” i ca 2-3 dagar.

Betyg: 2/5

Balsam

Balsamet reder ut bra och det är faktiskt en bra kombo tillsammans med schampot. Håret blir mjukt, och även om de reparerande egenskaperna uteblir så ser håret glansigt och fint ut.

Betyg: 3,5/5

Inpackning

Märkte ingen direkt skillnad på håret när jag använde denna i kombination med schampot och balsamet. Håret blev aningen lättare att reda ut, men eftersom mitt hår är så slitet så kan detta bidra till utebliven effekt.

Betyg: 3/5

Leave in-creme

Denna gillar jag helt klart! Den går lätt in i håret utan att håret ser fett ut även om man råkar ha i lite för mycket. Har jag i den i blött hår efter seriens schampo och balsam och låter håret självtorka så kommer de naturliga vågorna i mitt hår fram, superfint! Använder jag den i torrt hår känns den vårdande och håret känns mjukare och lättare att reda ut.

Betyg: 4/5

Det bästa med produkterna är doften! Serien doftar som en blandning mellan nytvättad tvätt och det gröna DKNY-äpplet. Doften hänger i länge och när jag känner doftpustar från mitt hår sniffar jag som bara den. Till och med min pojkvän noterade att det var något som ”luktade så himla gott”, och då är han väldigt ouppmärksam i vanliga fall på alla mina skönhetsprodukter. :-)

Totalbetyg: 3,5/5