Jag har tidigare skrivit om Waterclouds torrshampo Dry clean hairspray, nu har jag en recension att komma med.

Detta är som vilken annan torrshampospray som helst, skaka och spraya och ditt hår är som nytt. Tyvärr gillar jag inte denna alls. Den luktar väldigt kemikaligt, i jämförelse med Batiste tex eller Barnängens som doftar bomull. Det här är frän och lukten hänger kvar länge både i håret och i rummet. Dessutom hjälper den föga, den blir kanske 50% bättre mot Batiste eller Lee Staffords som kanske ger en effekt på 90%. Jag upplever också att håret känns fullt med produkter efteråt, den går inte att borsta bort riktigt.

Jag vet inte riktigt vilken av ingredienserna som ställer till det, men oavsett vilket är denna inte värd pengarna. Köp hellre Barnängens för 29 kr på Hemköp!

Betyg: 2 av 5.
Pris: 159 kr
Mängd: 200 ml
Köpa igen: Nej!
Inköpsställen: Waterclouds finns hos hårfrisörer i hela landet samt på lyko.se.
INCI: Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cocotrimonium Methosulfate, Hydrated Silica, Aqua, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Linalool, Benzyl Alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Citral.

_

Uppdatering: Lipgloss Bitch har skrivit en i det närmaste identisk recension av denna! Dock har ingen av oss härmat den andra, det är bara en rolig slump! Denna recension skrevs vid tretiden idag. Men, även LGB sågade den så… Undvik denna!

  1. Karin, skulle du alltså säga att Barnängens är ett bra alternativ om jag är jättepank nu inför julen och har nästan slut på Batiste? :)

Comments are closed.