19 juni, 2024

Recension: KICKS Self-tanning Lotion

I fredags hämtade jag ut paketet med Kicks nyheter för sommaren, som jag skrivit om tidigare förra veckan.  Jag testade direkt KICKS Self-tanning Lotion på lördagen.

Jag fick för mig att deras Self-tanning Lotion var en gradvis bus, men den är en helt vanlig brun utan sol och färgar alltså rätt rejält direkt. Krämen är färgad för lättare applicering, men det går ju att få ränder ändå… Dessutom var handflatorna orangea när jag vaknade, haha!

 

I övrigt finns det inte så mycket att säga om appliceringen! Det är en skön kräm, doftar gott av avokado vid appliceringen, vilket sedan övergår till DHA-lukten senare. Huden känns dessutom återfuktad efteråt och den går in snabbt i huden. Som ni ser ger den ganska bra med färg på bara ett lager också. Jag kommer nog använda denna några gånger, men då använda handskar och be om hjälp för de områden jag inte når själv.  Men trots att jag borde få ett snyggt resultat på armarna är de ganska fläckiga – förutom det på bilden – samt så tycker jag nog att nyansen går en aning mot orange. Tyvärr.

Nej, jag föredrar nog gradvisa bus, de ger ett snyggare resultat på längre sikt!

KICKS Self-tanning Lotion

En brun-utan-sol lotion för ansikte och kropp som ger huden en naturlig och jämn solbrun ton. Innehåller mjukgörande avocadoolja och E-vitamin. Härligt fräsch doft som täcker DHA-lukten.

Pris 89 kr (150 ml)

Betyg: 3 av 5.  Krämen är inte så dryg, dessutom är jag ganska fläckig och svagt orange.
Pris: 89 kr
Mängd: 150 ml
Köpa igen: Kanske, har inte testat så många så jag vet inte om denna är prisvärd.
Inköpsställen: Kicks

4 tankar på “Recension: KICKS Self-tanning Lotion

  1. Vad är det för lack? Ser snyggt ut!

    Är detta en BareMinerals-produkt?? Är det inte Kicks eget märke..?
    Jag har för övrigt hört att Åhléns har en egen BUS som ska vara lite mindre orange i tonen, men har ännu inte testat själv.

  2. är lite nyfiken på denna faktist, få se hur den blir på mig. Just nu testar jag Lumenes som verkligen är mild i färgen

Kommentarer är stängda.