26 april, 2024
Okategoriserade

Ett titt på mina bokhyllor

Sarah ville se min boksamling. Ja, den är ju absolut inget märkvärdig så jag är lika förvånad jag! Men ok, det kan ju vara kul att visa tänker jag?

Här har vi då de två Billy-hyllor vi har på ena väggen i vardagsrummet. Här är det bara skönlitteratur och mina cd-skivor. Klicka upp de mindre bilderna för större så du ser vad det är i dem. Hyllorna bågnar inte, det är någon optisk illusion som framträder tror jag!

Intressant att själv se dem så här, jag läser ju bara skräp…

Hyllan på höger sidan

Från vänster: Stephen King, Marian Keyes och lite blandat. Pocketerna som ligger ner är skrivna av en av pappas vänner, han har med namnet Hans (eller om det var Hasse) Johansson som en av skurkarna i böckerna.

Mitten: Diana Gabaldon, JK Rowling och Dan Brown

Till höger: Joyce Carol Oates, Åsa Larsson, Nora Roberts och John Grisham

Vänstra hyllan

Från vänster: Camilla Läckberg, Minette Walters och lite blandat

Hyllan längst ner: Pappas Hasse Alfredsson- och Tage Danielsson-böcker. Ingen ordning alls på dessa, men de har åtminstone en hylla. På golvet böcker som inte fått plats.

Här är den tredje hyllan, som bara innehåller facklitteratur. Gamla kursböcker och självhjälpsböcker och sånt. I det här soffhörnet sitter jag, så det ser ju ut därefter också. Bordet är fyllt med skräp som jag måste rensa ut…

 

4 tankar på “Ett titt på mina bokhyllor

  1. Mycket bra grejer i dom där hyllorna. JK Rowling, Dan Brown, Åsa Larsson och Läckberg är ju favoriter. För att inte tala om Hasse & Tage. Svenska genier i mitt tycke :)

  2. Det är ju så mysigt med böcker i stora lass! Fast jag förväntade många fler böcker eftersom du läser som galning. Lånar du och/eller gör dig av med böcker också?

    1. @Sarah, Det finns fler böcker i sovrummet, de jag läst de senaste två åren kommer från alla de som samlats på hög där inne. Mest en himla massa pocketar som jag nu lämnat vidare och så har jag lånat en del också.

      Jag har också precis städat i hyllorna, då åkte en bananlåda full ut också =)

Kommentarer är stängda.