IMG_20160716_155917IMG_20160716_160051

Dags för recension, denna gång av en hårprodukt som ska locka fram lockar! Haha pun unintended! Jag pratar iaf om Watercolours Reviving Curl Cream. 

Jag har absolut spikrakt hår. Finns inte tillstymmelse till självfall. Jag använder således locktänger av olika slag, främst min Bosch men också Maybellines Curl Secret. Lockarna blir fina men håller inte så bra. Enter curl cream.

Vad den lovar

waterclouds-reviving-curl


Återväck eller skapa dina lockar med Waterclouds Reviving curl cream. Ta kontroll och få mjuka, frizz – fria lockar som håller hela dagen. Förbättrar dina lockar även utan föning och får dem att känna lätt och naturligt. Innehåller Bambu, Provitamin B5 och Ris protein som hjälper till att stärka håret samt ger lockarna elasticitet och skyddar mot uttorkning. Innehåller värmeskydd.

Användning: Sprid jämnt genom fuktigt hår. Låt håret självtorka eller använd en fön med en diffuser för optimal effekt.
Tips: Använd alltid en diffuser med din fön för att uppnå vackra lockar. Krämen kan också användas för att skapa textur och volym i lång eller kort hår.

Krämen innehåller bla bambu – Hjälper att stärka hårstråna, Provitamin B5 – Binder fukt och skyddar håret mot uttorkning och
Risprotein – Hjälper lockarna att behålla sin elasticitet.

Se INCI nedan för mer detaljer.

Första gången använde jag denna helt fel, men nu sist gick det bättre. Tog en liten klick i längderna och därefter flätade jag håret. En annan gång ska jag testa med curl secret. Det blev en fin effekt av flätorna men jag gillar inte riktigt när håret känns kladdigt. Lockarna försvann också tämligen snabbt, flätorna gick ju inte ner så långt så kanske missade krämen.

Har tyvärr svårt att bedöma hur bra denna är eftersom jag inte använt någon annan lockkräm. Men den får 3 i betyg iaf. Vet tyvärr inte priset, hittar ingen återförsäljare just nu.

Betyg: 3 av 5

Produkt: Waterclouds Reviving Curl Cream
Betyg: 3 av 5
Pris: vet ej
Köpa igen: nej
Inköpsställe: vet ej
INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, VPNA CoPolymer, Cetearyl Ethylhexanoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ozokerite, PEG-75 Lanolin, ProPoxytetramethyl Piperidinyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Acrylates/C 10-30 Alkyl ActYiate CmssPolymer, Cera Alba, Copemicia Cerifera Cera, Palm, Isopropyl Myristate, Trideceth-6, Polysorbate Arninomethyl Propanol, Butylene EthYlhexyiglycerin, Sorbitan Oleate, Alpha-lsomethyi lonone, Sorbic Acid, Limonene, Benzophenone4 Benzyl Benzoate