Nu när jag äntligen blekt håret igen har jag provat Disp – Selected Blond Shampoo, en produkt jag som medlem av StyleStores testpanel har fått för att testa. Shampoot är specifikt framtagen för att ta bort gula pigment och ge ett blondare resultat. Ger dessutom fukt och friskhet till kemiskt preparerat hår. Chondrus Crispus-alger ger glans och skydd.

Jag blekte håret med H&Ms blekmedel, det tog en halv evighet innan rötterna blev ljusa och tyvärr är jag inte nöjd med resultatet. De blev inte alls särskilt blekta och jag tror jag hade i det nästan en timme innan det såg vettigt ut. Kanske borde jag bleka rötterna igen. Det rosa gick bort åtminstone, även om det inte var så väldigt mycket kvar. När jag sedan sköljt bort allting hade jag i Disp shampoo i ungefär en kvart, så lång tid som det tog att stycka lite kött =)

Men, det gäller att vara försiktigt för håret blir blått av denna! En kvart är för lång tid, nu går jag omkring med tjusiga blå skiftningar – och gula – i luggen. Så slutsatsen här är alltså följande: Ha inte i det för länge för det färgas blått och tyvärr hjälper den inte mot allt gult.

Nu har jag ju bara testat denna en gång efter en blekning, att använda den regelbundet för att motverka gula skiftningar är den nog bättre på.

Här kommer nu bildspam! Beware of tjejen med pigmentfläckar, akneärr och rynkor! Usch! (I Love Smink!)

Före blekning. Utväxten från helvetet och rosa skiftningar. Jättefint.

Under tiden. Bilderna är tagna med tjugo minuters mellanrum, fatta vad långsamt det gick!!

Resultatet efter blekningen. Lite gult sådär.

Med Disp shampoot i håret. Blått blått blått... Matchade tischan iaf!

Här är efter Disp med blött hår och när det torkat. Vet inte hur väl det syns, men det skiftar i blått och som ni ser är det fortfarande gult.

Betyg: 3 av 5, andra silvershampoon färgar inte av sig lika mycket, men den är ändå relativt effektiv.
Pris: 168 kr
Köpa igen: Tveksamt
Inköpsställen: Stylestore.se

Comments are closed.