I oktober köpte jag mig en flaska NATUVIVE Essentials AquaMineral, rengöringsgelé med havsmineraler och vitamin E samt mild AHA-syra. Fram till för en månad sen ungefär använde jag den i princip varje dag och den gjorde liksom inget väsen av sig. Jag fick inte problem med huden och den tog bort smink mycket effektivt.

Nu använder jag en rengöringsmousse från L300 istället och då märks det väldigt tydligt hur effektiv Natuvives verkligen var vad gäller sminkborttagning. Jag får ofta använda en mejkup-remover efter att jag tvättat mig och frågan är hur mycket den tar bort av foundation etc (efter att ha tvättat mig med L300 alltså).

Så i jämförelse med denna är Natuvives ett mycket bättre köp. Att den innehåller syror var inget jag tänkte på, möjligen att jag hade färre problem med torr hud då än jag har nu, några problem med att använda den på ögonmejken hade jag inte heller.

→ Här kan du läsa om den när jag köpte den i oktober.

Betyg: 4,5 av 5

Comments are closed.