skrubbsvampHäromveckan fick jag hem en produkt som verkligen lovade väldigt mycket. Till och med namnet var högt flygande och jag väntade mig allra minst att rosa enhörningar skulle komma flygande när jag använde den.

Produkten är MeliMondo Magisk Skrubbsvamp. Ja, Magisk utan ”, vilket jag tror inte är riktigt lagligt enligt marknadsföringslagen?

Nå, skrubbsvampen lanseras såhär:

”Magisk skrubbsvamp” för spruckna och torra fötter/hälar. Det är en oerhört effektiv svamp gjord av smält skumglas som i sin tur produceras av återvinningsglas vilket ger svampen miljövänlig stämpel. Svampen är inte den klassiska skrubbstenen utan har en porös konsistens och med all garanti så avlägsnar den all sprucken, gul och torr hud men också förhårdnader och liktornar. Alla som har testat svampen (ja alla) är super nöjda med resultatet.

  • Lika effektiv som de elektriska fotfilerna, men kostar 6 ggr mindre
  • En svamp varar i 3-4 månader
  • Behandlingen tar 1-2 minuter och kan användas direkt i duschen

Som sagt, magisk är att ta i men nog fungerar den bra. Både jag och Anders har testat den och våra försummade krokodilfötter blev riktigt lena och fina. Den skrubbar inte bort all hud eller orsakar sår men den mjukar upp och löser förhårdnaderna. Naturligtvis har jag inte ljuvliga Mika-fötter efteråt, men det värsta fnaset försvinner. De större förhårdnaderna är kvar men inte alls så hårda som innan.

Svampen kostar 70 kr, är hård som vanlig pimpsten men består alltså av glasmassa. Hoppas den kommer i fler färger för det vore ju trevligt med fler i familjen. Minus också för något oklara instruktioner, den ska läggas i vatten och vad förväntas hända då? Mjuk blir den inte naturligtvis, så vad är meningen?

Jag kommer fortsätta använda den när jag kommer i håg i vinter och hoppas jag slipper den där otäcka känslan när fötterna fastnar i täcket… Brr…

Betyg: 4 av 5

Produkt:  MeliMondo Magisk Skrubbsvamp
Betyg: 4 av 5
Pris: 70 kr
Köpa igen: Kanske
Ingredienser: Glasmassa
Inköpsställe: MeliMondo.com

Comments are closed.