25 april, 2024

Dagens: deadly blue

tors_1001-1.jpg

Dagens är inspirerad av panacea81 och hennes sminkninggsfilmer på youtube. Rekommenderas! Jag gjorde min egen variant förstås eftersom jag inte har hennes mac-skuggor.

tors_1001-2.jpg

tors_1001-3.jpgtors_1001-4.jpgI botten, Deadly från Make Up Store över hela den rörliga delen av ögonlocket. Deadly är en matt brun skugga som jag är väldigt förtjust i. Därefter HH Minerals och deras turkosa pulver Aqua tror jag den hette. I yttervrån den petrolblå skuggan Rec, också den från Make Up Store. Blev lite snett såg jag på bilderna men vad gör det, dessutom syntes det dåligt de olika färgerna. Sorry.Läppglanset är Mary Kay Sugarberry i botten och Clarins ljusreflekterande gloss över.

Har fått ordning på huden också, är inte alls så torr även om jag har en del finnar kvar. Tappade locket till min Mac Studio Fix idag så det skvätte foundation överallt. Tur att den är oljefri, bör gå att få bort från kläderna.

3 tankar på “Dagens: deadly blue

  1. Hej! Vad snyggt! Har tittat mycket på hennes videor och undrade bara vilken det var som du fick insperation ifrån? Kanske den som kommer upp när man kommer in på länken? Tänkte att jag skulle fråga iaf :)

Kommentarer är stängda.