Blev en dramatisk karnevallook idag!

fre_1101-2.jpg

fre_1101-1.jpg

fre_1101-3.jpgSminkan gav mig tips på hur Dignity från Face Stockholm fungerar, så målet för dagen var att få till det. Började alltså med ett helt rent ansikte (förutom dagkräm). Duttade försiktigt och ytterst tunt lite Dignity på ögonlocken och upp till ögonbrynen. Därefter den olivgröna skuggan från H&M Smokey Eyes Palette på den rörliga delen av ögonlocket. I globlinjen tog jag lite av den mörkare grågröna färgen från samma palett. Därefter använde jag ett pigment från Everyday Minerals som heter Cypress i den inre delen av ögonlocket för att därefter avsluta med Mac-pigmentet Teal i yttervingen. Dessutom använde jag den mörkturkosa ögonpennan Old Moss från Make Up Store under ögat och längs fransraden.

Först därefter la jag anti-shine, primer, foundation, concealer, puder, rouge, mascara och läppglans. Pust. Är man på humör är det roligt med hela proceduren :)

  1. Snyggt! Hoppas du fick Dignity att funka nu också!

    Jag gillar verklgien det turkosblå, det är alltid fint. OCh dina glasögon är snygga!!

  2. Jante: Tack =) Alla skuggor sitter bra med UDPP. Däremot vet jag inte riktigt hur de sitter på Dignity.
    Sminkan: Tack =) Lite löst sitter det nog, bland vecken har det samlats en massa skugga… Får se om jag får göra om det senare…

Comments are closed.